Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Det store Nixon overblik

I dag er det årsdag for Nixons aftrædelse som præsident. Derfor har vi på Kongressen.com samlet det bedste materiale fra redaktionen om den kontroversielle præsident og sagen der førte til hans fald.

Paradoksernes præsident

Richard Nixons præsidentembede var præget af paradokser, nøjagtig som resten af hans politiske karriere var. Den dag i dag, kan det fortsat undre, at en mand, der åbenlyst mistrivedes i offentligheden med tusinder af håndtryk, small-talk og hvad der ellers hørte til, v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen