Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Dignity Village – de hjemløses by i Oregon

Af Barbara ThyboBarbara Thybo er uddannet antropolog fra Københavns Universitet. Har flere gange lavet feltarbejde i USA, heriblandt i Dignity Village, hvor hun sammen med sin kollega, Ditte Schouenborg, tilbragte fire måneder.

Teksten her er en del af antologien Glimt Af Amerika, der udkom på Forlaget Rosenkilde i 2015 og som chefredaktør Anders Agner og Kongressen.com stod bag.

’Herinde vil I møde voldtægtsforbrydere, potentielle mordere og rigtig mange, der har siddet inde. Vi tjekker ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanerne har ikke besat guvernørsædet i Oregon siden 1980’erne, men i år ser det ud til, at lykken kan vende for GOP.

Premium

Oregon oplevede historisk politisk uro i sommeren 2020, og det har præget staten lige siden.

Copyright © 2021 Kongressen