Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

35-års demokratisk dominans kan være slut i Oregon

Republikanerne har ikke besat guvernørsædet i Oregon siden 1980’erne, men i år ser det ud til, at lykken kan vende for GOP.

Republikanerne har ikke besat guvernørsædet i Oregon siden 1980’erne, men i år ser det ud til, at lykken kan vende for GOP.

Tre kvinder kæmper lige nu om at blive delstaten Oregons næste guvernør efter midtvejsvalget den 8. november. På papiret burde det være en formssag for Demokraterne, der har haft nøglerne til guvernørkontoret siden 1987, men Republikanernes bud, Christine Drazan, ligger helt usædvanligt side om side med Demokraternes Tina Kotek. Det skyldes nok ikke mindst Betsy Johnson, valgets tredje og uafhængige kandidat, som stjæler stemmer fra sit gamle parti, Demokraterne, og er dermed potentielt med til...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Republikanerne har nu officielt fravristet Demokraterne deres flertal i Repræsentanternes Hus.

Copyright © 2021 Kongressen