Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

”Folk i Georgia er mere interesserede i College Football end senatsvalget”

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach State.

Det sidste punktum skal i dag sættes for dette års midtvejsvalg, når Georgias borgere går til anden valgrunde om den ene af delstatens to senatssæder. Meningsmålingerne har den siddende demokratiske senator, Raphael Warnock, snævert i front mod udfordreren, republikanske Herschel Walker, der på trods af en stribe møgsager i løbet af valgkampen altså giver Warnock kamp helt til målstregen.

Kongressen.com har taget en snak med danske Mikkel Christensen, adjunkt i strategisk kommunikation ved G...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Kongressen.com har besøgt Georgia, hvor Donald Trump i løbet af få dage forventes at få endnu en alvorlig sag på halsen.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Interview

Georgia oplever en stor demografisk udvikling i disse år. Det gør, at demokrater såsom Raphael Warnock, som i næste uge igen skal forsvare sit...

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Copyright © 2021 Kongressen