Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Stilhed før stormen i Georgia

Kongressen.com har besøgt Georgia, hvor Donald Trump i løbet af få dage forventes at få endnu en alvorlig sag på halsen.

ATLANTA, GEORGIA: Mens amerikanernes medieopmærksomhed er rettet mod Florida, hvor Trump står overfor en række anklager, begynder borgerne i nabostaten Georgia så småt at forberede sig på, at det bliver deres tur til at være centrum for Trumps anklager.

Statsadvokaten i Fulton County, Fani Willis, ser nemlig ud til at rejse tiltale mod ekspræsidenten, som er anklaget for at omstøde valgresultatet i Georgia ved præsidentvalget i 2020.

Ved retsbygningen Fulton County Courthouse i downtown ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

I dag er der anden valgrunde i Georgia om den ene af delstatens to senatssæder. Kongressen.com bringer her en stemningsrapport live fra The Peach...

Interview

Georgia oplever en stor demografisk udvikling i disse år. Det gør, at demokrater såsom Raphael Warnock, som i næste uge igen skal forsvare sit...

Politisk analyse

Republikanerne ligger lunest i svinget til at kunne ende med flertallet i Senatet efter midtvejsvalget. Men med flere tætte løb hænger alt fortsat i...

Interview

Taber Walker senatsvalget i Georgia, er det meget svært at se for sig, hvordan Republikanerne skal vinde flertallet i Senatet.

Copyright © 2021 Kongressen