Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Disse politiske emner vil præge årets Oscar-takketaler

Også i år vil diverse taler ved Oscar-showet være pumpet med politisk indhold. Emner som klima, ligestilling og menneskerettigheder forventes at være blandt de mest gennemgående budskaber.

Af Andreas Haagen Birch, kulturskribent, Kongressen.comTil trods for den traditionsrige Oscaruddelingsceremoni er bygget op omkring en præmis af uvidenhed – nemlig hvem der bliver vinderne af de eftertragtede gyldne statutter – så er der alligevel flere konklusioner man ofte kan drage forud for det prestig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen