Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Dos and don’ts for danske virksomheder, der vil til USA

Af Thomas Løgstrup Riebs, formand for Danish-American Business Council - Los Angeles og chief executive officer for AXEL.

Efter mere end 20 år i USA har jeg gennem mit virke som rådgiver for europæiske virksomheder erfaret, at det kan virke uoverskueligt at forsøge få en god start på det amerikanske marked. Heldigvis er der hjælp at hente i mit arkiv med anekdoter. I denne artikel giver jeg to eksempler på virksomhedscases, som hver især fremhæver do’s and don’ts, når man som dansk virksomh...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen