Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Durhams FBI-rapport er en gave til Trump og øger presset på Garland

Durham-rapportens kritik af FBI i sagen om Trump og de russiske forbindelser, vil blive flittigt brugt af eks-præsidenten i 2024-valgkampen.

Hvis gæsterne på Mar-a-lago resortet i Florida i går aftes så en ældre mand sidst i 70'erne vove sig ud på dansegulvet i noget, der mest af alt har lignet en glædesdans, så har det muligvis været Donald Trump. I hvert fald er der grund til at antage at stemningen i Trump-lejren var bedre end på så mange andre mandage, alt sammen takket være statsadvokat John Durham. For efter flere års undersøgelser har Durham i en 300 sider lang rapport konkluderet at FBI's undersøgelse af Trumps mulige forbin...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen