Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Durhams FBI-rapport er en gave til Trump og øger presset på Garland

Durham-rapportens kritik af FBI i sagen om Trump og de russiske forbindelser, vil blive flittigt brugt af eks-præsidenten i 2024-valgkampen.

Hvis gæsterne på Mar-a-lago resortet i Florida i går aftes så en ældre mand sidst i 70'erne vove sig ud på dansegulvet i noget, der mest af alt har lignet en glædesdans, så har det muligvis været Donald Trump. I hvert fald er der grund til at antage at stemningen i Trump-lejren var bedre end på så mange andre mandage, alt sammen takket være statsadvokat John Durham. For efter flere års undersøgelser har Durham i en 300 sider lang rapport konkluderet at FBI's undersøgelse af Trumps mulige forbin...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Bølgerne gik højt da Ron DeSantis og Gavin Newsom mødtes i nat til direkte tv-duel

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Copyright © 2021 Kongressen