Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Effekten af infrastrukturpakken er til at overse for Biden

Infrastrukturreformen blevet fejret som en stor sejr i efteråret 2021, men den positive effekt for Biden er udeblevet.

Infrastrukturreformen blevet fejret som en stor sejr i efteråret 2021, men den positive effekt for Biden er udeblevet.

Den blev fejret som en kolossal politisk sejr, men det kniber for den amerikanske præsident, Joe Biden, med at høste frugterne af den storstilede infrastrukturpakke, der med tværpolitisk flertal blev vedtaget sidste efterår.

I hvert fald er virkeligheden den ikke særlig opmuntrende for Biden at der her i foråret 2022 stadig ikke er kommet et boost i hans approval ratings som følge af reformen, der ellers har haft god tid til at rodfæste sig landet over og i vælgernes bevidsthed.

Ifølge ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen