Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Effekten af infrastrukturpakken er til at overse for Biden

Infrastrukturreformen blevet fejret som en stor sejr i efteråret 2021, men den positive effekt for Biden er udeblevet.

Infrastrukturreformen blevet fejret som en stor sejr i efteråret 2021, men den positive effekt for Biden er udeblevet.

Den blev fejret som en kolossal politisk sejr, men det kniber for den amerikanske præsident, Joe Biden, med at høste frugterne af den storstilede infrastrukturpakke, der med tværpolitisk flertal blev vedtaget sidste efterår.

I hvert fald er virkeligheden den ikke særlig opmuntrende for Biden at der her i foråret 2022 stadig ikke er kommet et boost i hans approval ratings som følge af reformen, der ellers har haft god tid til at rodfæste sig landet over og i vælgernes bevidsthed.

Ifølge ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen