Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Efter FBI’s ransagning – hvad nu?

FBI’s ransagning af Trumps private bolig, skærper en i forvejen tilspidset situation i amerikansk politik og USA generelt.

Det bliver efterhånden snart trivielt at starte analyser, der handler om Donald Trump med at skrive, at den aktuelle hændelse, der ligger til grund for analysen, vil gøre et i forvejen splittet USA endnu mere splittet og gøre en i forvejen betændt sitaution endnu mere betændt. Ikke desto mindre er det vanskeligt at starte analysen her uden at bringe lige netop disse pointer i spil fra starten. For med nyheden om at FBI natten til tirsdag dansk tid har ransaget tidligere præsident Donald Trumps ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den skandaleombruste George Santos er fortid som medlem af Repræsentanternes Hus

Courtroom

Sandra Day O’Connor var den første kvinde i USA’s Højesteret og på alle måder en forgangskvinde i USA

Politisk analyse

Bølgerne gik højt da Ron DeSantis og Gavin Newsom mødtes i nat til direkte tv-duel

Politisk analyse

Et klart flertal af de unge demokratiske vælgere er utilfredse med Bidens kurs i krigen mellem Israel og Hamas.

Copyright © 2021 Kongressen