Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Efter mørke år kan studerende atter rejse til USA

Det lysner omsider for danske studerende, der gerne vil læse i USA.

Et udvekslingsophold eller universitetssemester i USA er en fremragende mulighed for at lære det amerikanske samfunds kultur at kende. Og knytte venskaber der kan vare hele livet. Men coronapandemien har de sidste år kraftigt reduceret antallet af danske studerende der har haft glæde af en sådan oplevelse. Kongressen.com har talt med en række organisationer for at blive klogere på udfordringen. 

Et udlandsophold kræver forberedelse og mod. Men det er en oplevelse af en sådan karakter at...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen