Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Efter mørke år kan studerende atter rejse til USA

Det lysner omsider for danske studerende, der gerne vil læse i USA.

Det lysner omsider for danske studerende, der gerne vil læse i USA.

Et udvekslingsophold eller universitetssemester i USA er en fremragende mulighed for at lære det amerikanske samfunds kultur at kende. Og knytte venskaber der kan vare hele livet. Men coronapandemien har de sidste år kraftigt reduceret antallet af danske studerende der har haft glæde af en sådan oplevelse. Kongressen.com har talt med en række organisationer for at blive klogere på udfordringen. 

Et udlandsophold kræver forberedelse og mod. Men det er en oplevelse af en sådan karakter at...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen