Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Efter seks års pause: Biden og Noah på slap line

Efter seks års pause var den amerikanske præsident tilbage som taler ved White House Correspondents Dinner. Se talen her.

Efter seks års pause var den amerikanske præsident tilbage som taler ved White House Correspondents Dinner. Se talen her.

En langvarig og ofte morsom tradition vendte natten til søndag dansk tid tilbage efter seks års pause, nemlig traditionen med at den siddende amerikanske præsident deltager i den årlige White House Correspondents Dinner. Den sidste præsident, der deltog, var præsident Obama, der ved middagen i 2016 fik de fremmødte til at klukke af grin med jokes om både Trump, Clinton og Sanders. Hans efterfølger på posten, Donald Trump, nåede frem til at han ikke både kunne være i krig med medierne og deltage...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen