Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Ekstremt stærk jobrapport – det er helt ekstraordinært”

Den amerikanske jobskabelse brager derudaf – og det i et omfang, som er overraskende, lyder vurderingen fra Nykredits Frederik Engholm.

Den amerikanske præsident Joe Biden kan gå på weekend med en overraskende god nyhed. For jobrapporten er ikke bare pæn, den overgår al forventning. Kongressen.com har spurgt Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, om hans vurdering af jobrapporten - inklusiv hvilke advarselslamper der så småt begynder at blinke.

Frederik Engholm, hvor stærk en jobrapport er der tale om?"Det er en ekstremt stærk jobrapport. Mere end 500.000 flere beskæftigede på en måned – det var noget vi så under og lige ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen