Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Skatterabat vil give danske vindvirksomheder nye muligheder i USA”

I weekenden vedtog Senatet en stor klima- og sundhedspakke. Aftalen ventes vedtaget i Repræsentanternes Hus senere i denne uge og kan blive en god sejr for præsident Joe Biden, der ellers er presset i målingerne. Og for virksomheder som Vestas hvis aktie allerede er steget 15,9 procent sidste uge. Kongressen.com har talt med erhvervsøkonom Morten Laugesen fra Sydbank for at blive klogere.

Hvor stor er pakken i kroner og ører?

"Det er sammenlagt omkring 370 milliarder dollar der er afsat t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen