Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

En amerikansk musiklegende takker af

Frank Sinatra har kaldt ham sin generations bedste sanger. Og i over 80 år har han henrykket publikum over hele verden med sin fantastiske stemme og ørehængende hits. Men nu er det slut. Få dage efter hans 95-års fødselsdag, optrådte Tony Bennett for sidste gang.

En lun efterårsdag i begyndelsen af oktober 2017 var min kone og jeg en tur i New York. På vej tilbage til hotellet, slentrede vi ned af 6th Avenue og kom forbi det berømte spillested Radio City Music Hall. Der hang plakater for fl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen