Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

En bog, en film, en serie og en tale om D-Dag

I anledning af årsdagen for D-Dag giver Kongressen.com her en række anbefalinger til bøger, film, serier og taler om invasionen af Normandiet.

I anledning af årsdagen for D-Dag giver Kongressen.com her en række anbefalinger til bøger, film, serier og taler om invasionen af Normandiet.

For 78 år siden, den 6. juni 1944, begyndte invasionen i Normandiet. D-Dag som dagen blev kaldt blev det afgørende vendepunkt i 2. verdenskrig og begyndelsen på enden for Hitlers Nazi-styre. I anledning af årsdagen giver Kongressen.com dig her en række anbefalinger til henholdsvis bøger, film, serier og en tale om netop D-Dag.

Vi starter med bogen. Her er det umuligt at komme uden om Stephen Ambroses hovedværk 'D-Dag'. Ambrose er en af de dygtigste historikere, hvad 2. verdenskrig angår og ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen