Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

En bog, en podcast og et par rejsetips om George Washington

I anledning af George Washingtons fødselsdag, giver Kongressen.com dig her en række anbefalinger om USA’s første præsident.

For et par dage siden offentliggjorde Fox News en liste med en vurdering af de 45 mænd, der indtil videre har indtaget præsidentembedet. Som sædvanlig var Abraham Lincoln at finde på førstepladsen, mens de to efterfølgere ligeledes var de samme, som det har været i årevis, nemlig Franklin Roosevelt og George Washington.

Og sidstnævnte, der som bekendt var USA's første præsident, kom til verden lige netop i dag for nøjagtig 292 år siden. I den forbindelse giver Kongressen.com dig her lidt an...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Trump bliver den første præsident nogensinde til at blive fundet skyldig i en straffesag

Business

Vælgernes tillid til Biden, hvad angår økonomi, halter fortsat - det skal et nyt tiltag for at bekæmpe inflation forsøge at råde bod på.

Courtroom

Her er de forhold, der bliver afgørende for, om Trump bliver dømt

Politisk analyse

Kampen om hvem der skal efterfølge Mitch McConnell som republikansk senatsleder er i fuld gang

Copyright © 2021 Kongressen