Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

En film, en bog og en podcastserie for at mindes Kennedy

På denne dag i 1963 blev præsident Kennedy skudt og dræbt i Dallas. Kongressen.com giver dig her tre anbefalinger for at mindes JFK.

På denne dag i 1963 blev præsident Kennedy skudt og dræbt i Dallas. Kongressen.com giver dig her tre anbefalinger for at mindes JFK.

Fredag den 22. november 1963 skulle have været en dag som så mange andre i USA. Men kl. 12.30 lokal tid i Dallas, Texas ændrede tre skud ikke bare dagen, men amerikansk historie for altid. For to af de tre skud, som Lee Harvey Oswald affyrede fra skolebogslageret på Dealey Plaza ramte den amerikanske præsident og en halv time senere, blev John Fitzgerald Kennedy erklæret død på Parkland hospitalet ikke langt derfra.

Skulle du denne novemberdag, 59 år efter mordet, have lyst til at fordybe d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen