Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

En film, en bog og en podcastserie for at mindes Kennedy

På denne dag i 1963 blev præsident Kennedy skudt og dræbt i Dallas. Kongressen.com giver dig her tre anbefalinger for at mindes JFK.

På denne dag i 1963 blev præsident Kennedy skudt og dræbt i Dallas. Kongressen.com giver dig her tre anbefalinger for at mindes JFK.

Fredag den 22. november 1963 skulle have været en dag som så mange andre i USA. Men kl. 12.30 lokal tid i Dallas, Texas ændrede tre skud ikke bare dagen, men amerikansk historie for altid. For to af de tre skud, som Lee Harvey Oswald affyrede fra skolebogslageret på Dealey Plaza ramte den amerikanske præsident og en halv time senere, blev John Fitzgerald Kennedy erklæret død på Parkland hospitalet ikke langt derfra.

Skulle du denne novemberdag, 59 år efter mordet, have lyst til at fordybe d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen