Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

En mand der hedder Tom Hanks

Oscarvinderen Tom Hanks er nu aktuel med filmen ‘A Man Called Otto’ – en rolle, der er langt fra mange af de roller, Hanks tidligere har spillet.

I mange år var en fast del af forventningen når man gik i biografen for at se en Tom Hanks film, at han indtog rollen som 'the good guy'. Om så end det var i krigsfilm, spiondramaer, politiske historier eller noget helt fjerde, så var udgangspunktet som udgangspunkt det, at den person, Tom Hanks spillede, han var god.

I løbet af de sidste par år er det imidlertid begyndt at ændre sig en smule. I den fremragende 'Elvis'-film fra 2022 spillede Tom Hanks således den meget lidt sympatiske Colon...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen