Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

En mand der hedder Tom Hanks

Oscarvinderen Tom Hanks er nu aktuel med filmen ‘A Man Called Otto’ – en rolle, der er langt fra mange af de roller, Hanks tidligere har spillet.

I mange år var en fast del af forventningen når man gik i biografen for at se en Tom Hanks film, at han indtog rollen som 'the good guy'. Om så end det var i krigsfilm, spiondramaer, politiske historier eller noget helt fjerde, så var udgangspunktet som udgangspunkt det, at den person, Tom Hanks spillede, han var god.

I løbet af de sidste par år er det imidlertid begyndt at ændre sig en smule. I den fremragende 'Elvis'-film fra 2022 spillede Tom Hanks således den meget lidt sympatiske Colon...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen