Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Ender 6. januar-høringerne i sigtelse af Trump?

6. januar-høringerne efter ikke meget tvivl om at Trump har et ansvar for stormløbet på Capitol Hill. Men om det ender med en sigtelse er usikkert.

6. januar-høringerne efter ikke meget tvivl om at Trump har et ansvar for stormløbet på Capitol Hill. Men om det ender med en sigtelse er usikkert.

Første omgang af 6. januar komiteens offentlige høringer er afsluttet, og hvis de otte høringer skal opsummeres i en enkelt sætning, må det blive som komiteen planlagde: Trump forsøgte forsætligt at omstøde resultatet af præsidentvalget i 2020. Det store spørgsmål er dog, om flertallet af den amerikanske befolkning, og ikke mindst justitsministeriet, er enige i denne opsummering.

Den 9. juni startede Repræsentanternes Hus’ 6. januars komite med at offentliggøre de nuværende fund fra deres un...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

'Retfærdighed for Emmet Till' giver en hel ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Copyright © 2021 Kongressen