Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Ender 6. januar-høringerne i sigtelse af Trump?

6. januar-høringerne efter ikke meget tvivl om at Trump har et ansvar for stormløbet på Capitol Hill. Men om det ender med en sigtelse er usikkert.

(foto: Jacob Frellesvig, Kongressen.com)

Første omgang af 6. januar komiteens offentlige høringer er afsluttet, og hvis de otte høringer skal opsummeres i en enkelt sætning, må det blive som komiteen planlagde: Trump forsøgte forsætligt at omstøde resultatet af præsidentvalget i 2020. Det store spørgsmål er dog, om flertallet af den amerikanske befolkning, og ikke mindst justitsministeriet, er enige i denne opsummering.

Den 9. juni startede Repræsentanternes Hus’ 6. januars komite med at offentliggøre de nuværende fund fra deres un...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen