Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Endnu en debat, der ikke ændrer det store

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

De bliver færre, for hver gang, der går - men bundlinjen har omtrent været den samme ved samtlige republikanske tv-debatter. Det bliver en underlig diffus størrelse, fordi manden, der har kurs mod nomineringen - Donald Trump - konsekvent melder fra og at debatterne derfor bliver en kamp om hvem, der kan positionere sig stærkest i spillet om at blive den primære udfordrer til eks-præsidenten.

Nattens debat i Alabama var ingen undtagelse. Med Rick Scotts exit, var der kun fire på scenen - Nik...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen