Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Endnu en rigsret – falder hammeren denne gang?

Som den første præsident i amerikansk historie skal Donald Trump for anden gang for rigsretten. Det har et tværpolitisk flertal i Repræsentanternes Hus afgjort. Det store spørgsmål er: Falder hammeren denne gang?

I de mere end ti år jeg har dækket amerikansk politik, kan jeg ikke mindes ti dage mere hæsblæsende og hovedrystende, deprimerende og definerende end de forgangne ti dage i amerikansk politik. I løbet af de forgangne ti dage har vi oplevet at flertallet skiftede i Senatet efter to ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen