Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Endnu en rigsret – falder hammeren denne gang?

Som den første præsident i amerikansk historie skal Donald Trump for anden gang for rigsretten. Det har et tværpolitisk flertal i Repræsentanternes Hus afgjort. Det store spørgsmål er: Falder hammeren denne gang?

I de mere end ti år jeg har dækket amerikansk politik, kan jeg ikke mindes ti dage mere hæsblæsende og hovedrystende, deprimerende og definerende end de forgangne ti dage i amerikansk politik. I løbet af de forgangne ti dage har vi oplevet at flertallet skiftede i Senatet efter to ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen