Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Energikrisen rammer Europa hårdere end USA”

Selv om det kan mærkes, vil energikrisen ikke mærkes lige så hårdt i USA, som i Europa, lyder vurderingen fra Nykredits cheføkonom.

Energikrisen er for alvor kommet i fokus og bekymringerne for, hvordan det hele skal gå hen over vinteren fylder meget, også her i Danmark. I USA mærkes de stigende energipriser også for den enkelte forbruger, men ikke i samme omfang som det er tilfældet på den europæiske siden af Atlanterhavet. Kongressen.com har spurgt Nykredits cheføkonom, Frederik Engholm, hvordan det hænger sammen.

Her i Danmark tales der meget om, at vinteren bliver hård for de private husholdninger på grund af de høje...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

At Ron DeSantis bejler til Joe Biden efter orkanen Ian' rasering skader ham ikke nu. Men det kan lægge en dæmper på præsidentambitionerne, vurderer...

Kampen Om Amerika

Orkanen Ian har givet Ron DeSantis flere ting at slås med i Florida, mens Trump har indledt nye slagsmål mod McConnell og CNN.

Politisk analyse

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny - og den går ikke væk...

Politisk analyse

I Ohio er der dødt løb mellem republikaneren J. D. Vance og demokraten Tim Ryan om delstatens åbne senatssæde.

Copyright © 2021 Kongressen