Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Biden ved at gøre klar til 2024-melding?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

Genopstiller Joe Biden ved præsidentvalget i 2024 eller gør han ikke? Indtil nu har meldingen både fra Biden og Det Hvide Hus været et klart og tydeligt ja. Men nu åbner Biden selv op for at det ikke længere er helt så givet, som både han og hans team har givet udtryk for. I et længere interview med '60 Minutes', lader Biden således forstå at det ikke er afgjort endnu om han genopstiller og at det kommer an på en række ting.

Meldingen har straks fået spekulationerne til at eksplodere. For h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen