Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Biden ved at gøre klar til 2024-melding?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

Genopstiller Joe Biden ved præsidentvalget i 2024 eller gør han ikke? Indtil nu har meldingen både fra Biden og Det Hvide Hus været et klart og tydeligt ja. Men nu åbner Biden selv op for at det ikke længere er helt så givet, som både han og hans team har givet udtryk for. I et længere interview med '60 Minutes', lader Biden således forstå at det ikke er afgjort endnu om han genopstiller og at det kommer an på en række ting.

Meldingen har straks fået spekulationerne til at eksplodere. For h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Dwight Eisenhowers præsidentskab.

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen