Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Biden ved at gøre klar til 2024-melding?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

For første gang åbner Biden døren for at han ikke søger genvalg i 2024. Men hvorfor nu og hvad kommer det til at betyde?

Genopstiller Joe Biden ved præsidentvalget i 2024 eller gør han ikke? Indtil nu har meldingen både fra Biden og Det Hvide Hus været et klart og tydeligt ja. Men nu åbner Biden selv op for at det ikke længere er helt så givet, som både han og hans team har givet udtryk for. I et længere interview med '60 Minutes', lader Biden således forstå at det ikke er afgjort endnu om han genopstiller og at det kommer an på en række ting.

Meldingen har straks fået spekulationerne til at eksplodere. For h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen