Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Bidens arbejdsro slut?

I dag bliver det afgjort, om Donald Trump får lov til at vende tilbage til Facebook, efter han blev sparket af platformen i kølvandet på optøjerne i Kongressen i januar. Dommen fra Facebooks Oversight Board falder kl. 15 dansk tid.

En af de ting, der virkelig har markeret Trumps fravær fra bl.a. Facebook (og Twitter, YouTube, Instagram) er den arbejdsro, Joe Biden har fået. Han er ikke dagligt blevet forstyrret af tweets og Facebook-kampagner fra Trump, som han skal forholde sig til.

Tru...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på Berlingske og i DR Nyheder, og er nu selvstændig og specialiserer sig i at rådgive medier, organisationer og virksomheder i at præstere bedre på sociale medier. Hun underviser desuden i sociale medier i både Danmark og i Norge, ligesom hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker. Tlf. 3160 5020 E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen