Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Er Biden ved at droppe Bidenomics?

Det går skidt med økonomien, synes amerikanerne – og det belaster Biden, som har svært ved at sælge sine sejre og derfor skifter strategi

Immigration, sundhedspolitik, klimaforandringer og flere andre emner er blandt de vigtigste, når de amerikanske vælgere skal til stemmeurnerne næste år, men ingen af disse vejer tungere end økonomien som helhed. Hvordan den amerikanske økonomi klarer sig, har gang på gang vist sig at være altafgørende ved valg i USA. Bill Clintons chefstrateg under præsidentvalgkampen i 1992 beskrev det på berømt vis med ordene: "It's the economy, stupid". Den dag i dag, over 30 år senere, holder det stadig.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Thomas Sand Nielsen er MA i International Economic Policy fra George Washington University. Har desuden en bachelorgrad i political science fra University of South Alabama. Bor i Washington D.C. og er tilknyttet Kongressen.com som økonomi- og handelsanalytiker.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen