Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er løbet kørt for DeSantis?

2023 har været et langt frit fald for Ron DeSantis og spørgsmålet er om han kan vende skuden? Det ser svært ud.

Det går ikke godt for Ron DeSantis. Hans planer om at blive USA's næste præsident ligner i stadig stigende grad en illusion og 2023 har i store træk været et langt frit fald for Florida-guvernøren i målingerne. Hvor han i slutningen af 2022 lå side om side med Trump i målingerne og i enkelte af dem endda var et mulehår foran, halser han nu håbløst efter eks-præsidenten og afhængig af hvilke målinger, man læser er der ca. 40 procent op til Trump på førstepladsen.

Det kan lyde som noget nær e...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Copyright © 2021 Kongressen