Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er løbet kørt for Harris?

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Det er velkendt at det ikke kører på skinner for den amerikanske vicepræsident, Kamala Harris. Ligesom det er velkendt at det faktisk ikke rigtig har gjort det på noget tidspunkt siden hun blevet taget i ed som USA's første kvindelige vicepræsident for knap måneder siden.

Det, der lige nu er den store ubekendte er, om løbet reelt set er kørt for Kamala Harris eller om der er en vej tilbage for hende, så hun igen står som et stærkt bud på Bidens afløser engang ude i fremtiden?

Lad os tage...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den skandaleombruste George Santos er fortid som medlem af Repræsentanternes Hus

Politisk analyse

Bølgerne gik højt da Ron DeSantis og Gavin Newsom mødtes i nat til direkte tv-duel

Politisk analyse

Et klart flertal af de unge demokratiske vælgere er utilfredse med Bidens kurs i krigen mellem Israel og Hamas.

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Copyright © 2021 Kongressen