Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er løbet kørt for Harris?

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Det er velkendt at det ikke kører på skinner for den amerikanske vicepræsident, Kamala Harris. Ligesom det er velkendt at det faktisk ikke rigtig har gjort det på noget tidspunkt siden hun blevet taget i ed som USA's første kvindelige vicepræsident for knap måneder siden.

Det, der lige nu er den store ubekendte er, om løbet reelt set er kørt for Kamala Harris eller om der er en vej tilbage for hende, så hun igen står som et stærkt bud på Bidens afløser engang ude i fremtiden?

Lad os tage...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen