Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er løbet kørt for Harris?

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Tiden arbejder ikke for Kamala Harris og jo længere tid kritikken fortsætter, jo sværere bliver det at overtage efter Biden en dag.

Det er velkendt at det ikke kører på skinner for den amerikanske vicepræsident, Kamala Harris. Ligesom det er velkendt at det faktisk ikke rigtig har gjort det på noget tidspunkt siden hun blevet taget i ed som USA's første kvindelige vicepræsident for knap måneder siden.

Det, der lige nu er den store ubekendte er, om løbet reelt set er kørt for Kamala Harris eller om der er en vej tilbage for hende, så hun igen står som et stærkt bud på Bidens afløser engang ude i fremtiden?

Lad os tage...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl ser nærmere på straffesagen mod Trump i New York, formandsdramaet i Huset og USA og FN anno 2024. Lyt...

Kultur

Taylor Swifts nyeste album byder ikke på nogen politiske budskaber, men udforsker i stedet hendes tidligere parforhold

Interview

I 'Hammarskjöld' spiller danske Caspar Phillipson nok en gang præsident John F. Kennedy - og det er lige stort hver gang, fortæller skuespilleren

Feature

I "Civil War" viser instruktør Alex Garland, hvordan en ny amerikansk borgerkrig kunne udspille sig.

Copyright © 2021 Kongressen