Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er MLK’s eftermæle stadig fejlfrit eller snarere på retur?

På årsdagen for Martin Luther Kings mord, tager Kongressen.com temperaturen på præstens indtil videre pletfrie omdømme; men er der nye tider på vej?

På årsdagen for Martin Luther Kings mord, tager Kongressen.com temperaturen på præstens indtil videre pletfrie omdømme; men er der nye tider på vej?

USA er et land, hvor selvopfattelse, nationens store fortællinger og patriotiske minder fylder meget. Helte ikoniseres fra George Washington til Abraham Lincoln, og en af USA’s absolut største helte er borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King. King satte sig med sine krav om lige rettigheder til afroamerikanere i direkte forlængelse af de grundlæggende principper for af USA. Han er lige siden blevet hyldet fra samtlige politiske hjørner af det amerikanske politiske spektrum, og få mennesk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Copyright © 2021 Kongressen