Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er New York Citys nye borgmester succesfuld eller skråsikker?

NYC’s nye borgmester, Eric Adams, har nu siddet på posten i en måned. Kongressen.com tager den politiske temperatur i The Big Apple.

NYC's nye borgmester, Eric Adams, har nu siddet på posten i en måned. Kongressen.com tager den politiske temperatur i The Big Apple.

Den 61-årige borgmester Eric Adams er populær og vellidt hos både befolkningen og baglandet. Til trods for positive meningsmålinger og en succesfuld politisk positionering har nogle opsigtsvækkende sager alligevel fået alamklokker til at kime i periferien. Men vil Adams lytte?

Tændte man for Saturday Night Live den 16. januar, blev den første sketch med New Yorks nye borgmester opført. At blive gjort grin med på SNL er blandt andet udtryk for to ting. Dels vidner det om, at man for alvor er...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Copyright © 2021 Kongressen