Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Er Pence ved at tage tilløb til 2024?

Mike Pences nylige udtalelser om Trump er seneste i rækken af afstandtagende udmeldinger om sin gamle overordnede.

”Jeg tror, at de delstater, som bliver slagmarkerne, er Pennsylvania og Iowa, og hvis du skal bryde den blå mur, så får du brug for én, der kan appellere til Midtvesten og de evangeliske vælgere. Der er især én mand, der passer til den beskrivelse.”

Sådan skulle pitchet angiveligt have lydt fra den republikanske strateg Karl Rove til Donald Trump tilbage i 2016, da den nyudnævnte republikanske præsidentkandidat sonderede terrænet for at finde sin running mate.

For Trump var det efter sige...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Kevin McCarthy ender højst sandsynligt med den magtfulde formandspost i Huset, når de sidste stemmer er talt op. Men hvem er han, og hvad...

Interview

Ron DeSantis’ store guvernørgenvalg er ikke bare historisk. Det er også et boost for republikanerens potentielle præsidentambitioner.

Interview

Det eneste logiske for begge parter ville være, at USA ophævede sin årtier lange embargo mod Cuba. Men reelt blokerer indenrigspolitiske hensyn hos begge...

Copyright © 2021 Kongressen