Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Eric Adams ligner New Yorks næste borgmester

Primærvælgerne har nu sat deres krydser og tilkendegivet, hvem de ønsker skal være Demokraternes kandidat til borgmesterposten i New York. Og selv om de sidste stemmer stadig mangler at blive talt op og det endelige resultat først er klar om et par uger, tyder alt på at partiets kandidat bliver manden, der længe har toppet målingerne; 60-årige Eric Adams fra Brooklyn.

Målingerne holdt stik. De demokratiske primærvælgere i New York foretrækker 60-årige Eric Adams fra Brooklyn som partiets bu...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen