Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Et splittet USA på den gale kurs går til midtvejsvalg

Frygten for vold og uroligheder er en del af bagtæppet ved dagens midtvejsvalg og vidner om et land, hvor meget går den gale vej.

Frygten for vold og uroligheder er en del af bagtæppet ved dagens midtvejsvalg og vidner om et land, hvor meget går den gale vej.

I dag går Amerika til midtvejsvalg. Det burde være en festdag, hvor vælgerne skal beslutte, hvem de ønsker, skal være deres folkevalgte på Capitol Hill de næste to år. Sådan er det bare ikke, desværre. For der er ikke meget demokratisk feststemning over sitautionen i USA i de her dage. Tværtimod giver mange amerikanere udtryk for at de frygter vold ved dagens valg eller i kølvandet derpå.

Lad den lige synke ind et øjeblik. Ved dagens midtvejsvalg er amerikanerne bange for at det kan udvikle...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor success, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Kultur

Filmen 'Priscilla' om Elvis' hustru høster lige nu bunker af anmelderroser - ikke mindst grundet Cailee Spaenys præstation i titelrollen.

Copyright © 2021 Kongressen