Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Exit McCarthy

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Forrige weekend havde jeg bestemt mig for, at jeg efter længere tids behændig udsættelse, ville danne mig et overblik over, de bøger, jeg har liggende i kasser ude i garagen. Det er gerne aktualitetsbøger, der efter en tid ikke er helt så aktuelle mere, som ender derude. Politiske udgivelser som optakt til en valgkamp eksempelvis.

En af de bøger, jeg i den forbindelse faldt over, var en paperback på godt 200 sider. Den er fra 2010, har titlen 'Young Guns' og er skrevet af tre, på det tidspu...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen