Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

FBI-sagen kan blive meget større end Trump forventer

Undervurderer Trump den juridiske alvor i FBI-ransagningen? Noget kunne tyde på det.

Undervurderer Trump den juridiske alvor i FBI-ransagningen? Noget kunne tyde på det.

I fredags blev grundlaget for FBI’s ransagningen af Trumps hjem d. 8. august offentliggjort. De største hemmeligheder i grundlaget var naturligvis overstreget med sort tusch, men alligevel belyste de offentliggjorte dokumenter en række nye detaljer om dokumenterne FBI fandt, hvordan de fandt dem, og ikke mindst hvad Trump potentielt kan straffes for.

Almindeligvis bliver erklæringer, der ligger grund til ransagninger og efterforskninger, ikke offentliggjort, før den efterforskede bliver tilt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen