Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Fem ikoniske tv-debat klip

Som opvarmning til den første republikanske tv-debat, har Kongressen.com været en tur i arkiverne og fundet en håndfuld berømte øjeblikke.

Lige så meget, der kan være at vinde for en præsidentkandidat ved en tv-debat, lige så meget kan der være at tabe. Og bølgerne kan til tider gå endog meget højt mellem kandidaterne på scenen. Som opvarmning til nattens republikanske primærdebat, har Kongressen.com været en tur i arkiverne og fundet en håndfuld af de mest ikoniske øjeblikke fra tv-debatterne gennem tiden.

Nixon har det med varmeVi starter fra begyndelsen. I 1960 tørnede to præsidentkandidater, nemlig John F. Kennedy og Richa...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen