Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Perspektiv

Ferie i præsidenternes fodspor: Dwight Eisenhower

I løbet af ferien kommer vores chefredaktør Anders Agner med anbefalinger til steder, man skal besøge i USA, hvis man gerne vil i præsidenternes fodspor. I dag er præsidenten i fokus manden, der blev national helt under 2. verdenskrig og som siden blev en af USA's store præsidenter; Dwight Eisenhower.

Har man sagt Dwight Eisenhower, har man også sagt Kansas. Det var i hvert fald der den berømte general og præsident i trådte sine barnesko og her hans præsidentbibliotek er at finde. Nærmere be...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen