Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ferie i præsidenternes fodspor: Franklin Roosevelt

I løbet af ferien kommer vores chefredaktør Anders Agner med anbefalinger til steder, man skal besøge i USA's hvis man gerne vil i præsidenternes fodspor. I dag er præsidenten i fokus en af de største, nemlig Franklin D. Roosevelt, der fra 1933-1945 styrede USA gennem både depressionen og 2. verdenskrig.

Har man sagt Franklin Delano Roosevelt, har man også sagt Upstate New York. Nærmere bestemt området Hyde Park nær byen Poughkeepsie ved Hudsonfloden. Det var her, FDR blev født, voksede op ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen