Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ferie i præsidenternes fodspor: John F. Kennedy

I løbet af sommerferien kommer vores chefredaktør Anders Agner med anbefalinger til steder, man skal besøge i USA, hvis man gerne vil i præsidenternes fodspor. I dag er præsidenten i fokus den mytiske demokratiske præsident, John F. Kennedy.

Har man sagt John F. Kennedy, har man også sagt Massachusetts. Nærmere bestemt Cape Cod, hvor familien Kennedys berømte hjem, The Kennedy Compound, ligger i Hyannis helt ud til kysten. Derfor er det også uomgængeligt, at hvis man vil i John F. Kennedys ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen