Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Fire Dage I November

Fire Dage I November del 4: 25.11.63

Hør fjerde del af ‘Fire Dage I November’ her.

Mandag den 25. november 1963 var ikke bare John F. Kennedy Juniors tre års fødselsdag. Det var samtidig dagen, hvor hele verden tog afsked med hans berømte præsidentfar. Og langt væk fra begivenhederne i Washington D.C. blev manden bag mordet, Lee Harvey Oswald, ligeledes stedt til hvile – om end under noget mere beskedne rammer i Fort Worth.
Hør fjerde afsnit af podcastserien ‘Fire Dage I November’ her:

https://www.lrdigital.dk/4-dage-i-november-del-4-25-november-1963-Begravelsen-og-den-evige-flamme-9788727104843

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen