Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Fire Dage I November

Fire Dage I November del 5: Myten, arven og konspirationerne

Hør femte og sidste del af ‘Fire Dage I November’ her.

I femte og sidste del af podcastserien ‘Fire Dage I November’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på hvordan myten Kennedy opstod og hvordan de mange konspirationer, der fortsat er omkring mordet, ligeledes gjorde det.
Hør femte afsnit af ‘Fire Dage I November’ her:

https://www.lrdigital.dk/4-dage-i-november-del-5-Manden-myten-og-konspirationsteorierne-9788727104850

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen