Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Først domme i mange 6. januar-sager i 2023

Det juridiske efterspil efter stormløbet på Capitol Hill den 6. januar er i fuld gang – men er næppe færdigt før 2023.

Det juridiske efterspil efter stormløbet på Capitol Hill den 6. januar er i fuld gang - men er næppe færdigt før 2023.

Det er snart 10 måneder siden at vi alle så de grufulde optagelser og billeder direkte fra USA's hovedstad Washington, DC., da flere tusind Trump-tilhængere pressede sig igennem politi og hegn for at stoppe certificeringen af præsidentvalget og Joe Bidens sejr.

Men selvom begivenheden efterhånden kan virke som længe siden, så er efterspillet af stormløbet på Capitol Hill d. 6. januar og stadig politisk og juridisk topprioritet. 

På selve dagen arresterede eller sigtede politiet og de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen