Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Foo Fighters efter Taylor Hawkins

Lidt over et år efter Taylor Hawkins’ tragiske død er Foo Fighters nu tilbage med ny musik – med klare henvisninger til den afdøde trommeslager.

Lidt over et år er gået siden den hårdtslående trommeslager i Foo Fighters, Taylor Hawkins, på tragisk vis døde på et hotelværelse i Bogota, mens bandet var i gang med en verdensturne. En turne, der blev aflyst og siden da var det begrænset, hvad man hørte fra frontmanden Dave Grohl og de fire øvrige bandmedlemmer Nate Mendel, Pat Smear, Rami Jaffee og Chris Shiflett.

I september stod bandet sammen på scenen igen - det skete ved den første af to hyldestkoncerter til minde om Taylor Hawkins ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

South Carolina får lov at bruge nye valgkredse, der giver republikanerne en fordel

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Copyright © 2021 Kongressen