Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

For og imod DeSantis

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Det republikanske præsidentkandidat bliver stadig større og forventes at blive endnu større i løbet af de kommende måneder. Ikke desto mindre er den republikanske primærvalgkamp allerede nu kogt ned til følgende spørgsmål. Kan Ron DeSantis få skovlen under Donald Trump eller ender det med at eks-præsidenten napper den republikanske nominering for tredje gang i træk?

Svaret kender vi af gode grunde ikke endnu, men at det formodede svar i dag ser noget anderledes ud end det gjorde for et halvt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Politisk analyse

Den detroniserede Kevin McCarthy forlader amerikansk politik efter et år, hvor livsdrømmen endte som et mareridt

Politisk analyse

Et par timers politisk skænderi i Alabama ændrer ikke på at Trump har kurs mod nomineringen og at Haley er førsteudfordreren

Copyright © 2021 Kongressen