Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Foredrag

Kongressen.com har nogle af de mest anerkendte eksperter på USA og amerikanske forhold i Danmark, som ofte optræder som analytikere i de danske medier. 

Vores eksperter kan du selvfølgelig også booke til din virksomhed, forening eller hvor, der måtte være lyst til at blive klogere på amerikanske forhold.
Vi skræddersyr gerne vores foredrag efter behov, men har også nogle standard-foredrag, som du kan se her: 

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio. Han er desuden forfatter til en lang række bøger om amerikansk politik og historie og medvært på podcastserierne POTUS og KENNEDYLAND. 
Anders er en efterspurgt foredragsholder, både om den aktuelle politiske situation i USA og historisk kontekst, især om Kennedy-familien.

 

Lasse Charley Pedersen er administrerende redaktør på Kongressen.com og udgør sammen med Anders Agner værtsduoen i den ugentlige podcast Kampen Om Amerika. Internt på Kongressen.com er Lasse kendt som nørden, der følger Det Republikanske Parti tæt. Derfor er foredrag med Lasse især oplagt, hvis du vil blive klogere på den konservative del af det amerikanske samfund. 

 

Otto Lykketoft er nyhedsredaktør på Kongressen.com og kendt som mediets talknuser. Foredrag med Otto kan både være en mere generel analyse af den politiske situation i USA, men det kan også handle om enkelte tematikker som immigration, våben, økonomi og klima.

 

 

Emil Lauszus er juridisk analytiker på Kongressen.com og manden bag det faste format Courtroom. Emil er uddannet jurist og bor til daglig i Washington D.C. hvor han følger den juridiske udvikling tæt. Foredrag med Emil er derfor med et juridisk udgangspunkt, og kan handle om enkeltsager eller større tendenser i det juridiske Amerika. Oplæg med Emil er som udgangspunkt virtuelt.

 

SoMe-analytiker Katrine Villarreal Villumsen er en af landets skarpeste formidlere og analytikere, når det handler om de sociale medier. Hun har lang erfaring med undervisning i brugen af sociale medier samt hvordan man dykker ned i tallene og bevægelserne i den politiske brug af de forskellige platforme.

 

 

 

 

Kontakt lennart@kongressen.com med ønsker til foredrag

Copyright © 2021 Kongressen