Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Forkæmperen Feinstein

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort – og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

En af kæmperne i det amerikanske senat er gået bort. I en alder af 90, sov den demokratiske senator Dianne Feinstein torsdag stille ind. Selv om hun havde meddelt at hun ikke ville søge genvalg ved valget i 2024, var hun formelt stadig senator - med tre årtier tjeneste i bagagen.

Man skal ikke have været mange øjeblikke omkring Capitol Hill og amerikansk toppolitik for at kende Dianne Feinsteins navn og meritter. Hun er den kvinde, der har siddet længst tid som senator - fra hun blev valgt ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen