Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Forkæmperen Feinstein

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort – og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

En af kæmperne i det amerikanske senat er gået bort. I en alder af 90, sov den demokratiske senator Dianne Feinstein torsdag stille ind. Selv om hun havde meddelt at hun ikke ville søge genvalg ved valget i 2024, var hun formelt stadig senator - med tre årtier tjeneste i bagagen.

Man skal ikke have været mange øjeblikke omkring Capitol Hill og amerikansk toppolitik for at kende Dianne Feinsteins navn og meritter. Hun er den kvinde, der har siddet længst tid som senator - fra hun blev valgt ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen