Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Fort Lees berømte bro

Af Ida Meyer

Ida Meyer er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Boede i 2014 i New York, hvorfra hun dækkede amerikanske samfundsforhold for flere danske medier, heriblandt Kongressen.com og Dagbladet Information.

Teksten her er en del af antologien Glimt Af Amerika, der udkom på Forlaget Rosenkilde i 2015 og som chefredaktør Anders Agner og Kongressen.com stod bag.

Da jeg skubbede døren til delien op, kiggede to ekspedienter straks på mig. De stod bag en blank metaldisk, og de...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Premium

New Jersey er velkendt for sine store generationer af italienske indvandrere og efterkommere, der i den grad har sat deres præg på staten.

Politisk analyse

Tirsdag d. 2. november skal New Jersey vælge sin næste guvernør. Demokraten Phil Murphy søger genvalg, og han ligger godt i meningsmålingerne. Hvis Murphy...

Copyright © 2021 Kongressen