Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Fortællinger, analyser, myter og konspirationer om 9/11

22 år efter terrorangrebene i New York og Washington D.C. giver Kongressen.com dig her et overblik over analyser, artikler og podcast om 9/11.

(foto: flickr.com)

I dag er det nøjagtig 22 år siden, verden for altid forandret sig. Denne dag gennemførte Al-Queda et omfattende terrorangreb i USA, hvilket kostede knap 3000 mennesker livet. Gennem årene har vi her på Kongressen.com skrevet om 9/11, både gennem analyser, interviews, baggrundsartikler og reportager. Ligesom vi også har behandlet de tragiske begivenheder i flere podcast-udsendelser. Nedenstående er blot et udpluk af de mange udgivelser.

Chefredaktør Anders Agner var blandt deltagerne ved min...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen