Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Frank Herbert efterlader mig med en følelse af at være del af noget større”

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Jonas Eriksson er udkommet med sin anmelderroste debutroman, Vejen Hjem, på forlaget People's Press. Romanen følger den teologistuderende Thomas, en ung mand fra 1700-tallets København med store drømme om at bryde fri af sin stand. Drømmen fører Thomas til den afrikanske guldkyst, men intet er, som han havde forestillet sig. Magtspil og kærlighedsintriger tvinger ham på en rejse ind i landet, der forandrer alting for altid.

I forbindelse med debutudgivelsen har Kongressen.com gransket i Eri...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Inden Sara Ejersbo skulle starte på litteraturvidenskab, hev hun William Faulkner ned fra boghylden. Det skulle vise sig at blive skelsættende for den bogaktuelle...

Interview

Uden John Irving var bogaktuelle Anne-Sophie Lunding-Sørensen måske aldrig blevet forfatter, erindrer hun om et særligt møde med amerikaneren.

Interview

Selvom Niels Bo Poulsen skriver faglitteratur, henter han stadig masser af inspiration fra favorit forfatteren fra USA.

Interview

Forfatter Inger Wolf er aktuel med første bind i ny krimiserie. Her løfter hun sløret for, hvilken amerikansk forfatter, der særligt har inspireret hendes...

Copyright © 2021 Kongressen