Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Gælder Trump-effekten også i Pennsylvania?

Kan Trumps støtte være med til at sikre Mehmet Oz sejren i det republikanske senatsprimærvalg i Pennsylvania?

Kan Trumps støtte være med til at sikre Mehmet Oz sejren i det republikanske senatsprimærvalg i Pennsylvania?

Giver det mening at tale om en Trump-effekt i amerikansk politik anno 2022? Tja, hvis man ringer til Ohio og spørger J.D. Vance, vil han uden tvivl sige ja. For efter at have haft mere end vanskeligt ved at få gang i sin valgkamp om at blive den republikanske senatskandidat ved efterårets midtvejsvalg, kom der for alvor gang i opbakningen til Vance, da Donald Trump meddelte sin støtte til ham. Resultatet blev, at Vance endte med at vinde en komfortabel sejr i det republikanske primærræs og har ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen